Om min kunst og jeg

 FB_IMG_1513697632095

 

“Mit liv med kunst !”

“Frank Monrad Christensen arbejder på to måder med maleriet. Et bevidst valg om motivet og det endelig udtryk og den intuitive tilgang til maleriet. Selve processen har for Frank en stor betydning og her får han bearbejdet forskellige ting. Stærke oplevelser i livet sætter sine spor. ” – Fra TV programmet “Kunst for tiden”

Jeg er født i 1966 i Voldum ved Hadsten og voksede op i Aarhus.

I 1989-90 gik jeg på tegne/maleskole på “Akademiet for kreativt virke”. Efterfølgende har jeg arbejdet selvstændigt med kunsten. Bl.a. i arbejdet som pædagog på skoler og i SFOer. – Og fra 2012 som underviser i billedkunst hos FOF.

Mine værker er drømmende og foregår ofte i en lidt surrealistisk “parallelverden”, som er inspireret af livet på godt og ondt. Jeg maler oftest i klare farver, hvor jeg i mine serier kommer hele farvepalletten rundt.

Når jeg maler olie eller akrylmalerier, maler jeg ofte på en farvet baggrund. Jeg maler flere lag, hvor de sidste – er med lidt farve børstet på med en tør pensel. Jeg har også malet med akvarelfarver, som i de senere år er blevet brugt i en slags blandform sammen med collage, tegning og akrylmaling.

Jeg laver også Artmoney.

101 kunstnere

I 2021 medvirkede jeg i den store kunstner årbog “101 Kunstnere 2021/22”.

Læs mere her !

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close