The Horror of Grandpa…

 

THE HORROR OF GRANDPA !

Når døren til cellen låses…
Collage/Maleri

Proces og refleksion :
Manden på billedet er min farfar anno 1940.
Umiddelbart er det ikke min hensigt, at genskabe en korrekt gengivelse af omstændighederne omkring hans afsoning i Vridsløselille. Derimod har jeg haft trang til at analysere hans psykologiske profil. Og i den sammenhæng har jeg reflekteret over, hvad jeg kan have arvet fra ham. Spørgsmålet om – hvad er arv og hvad er miljø er blevet meget nærværende.
Svaret må være både – og, da hans sønner ; 2 biologiske (den ene min far) og 2 stedsønnener – alle var alkoholikere.

Min konklusion er, at man skal acceptere sin families historie – uanset hvor farlig den synes at være. Hvis man fornægter den, kan konsekvensen blive, at man selv eller ens børn, kommer til at begå de samme fejl….

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close