Steinerkunst – En bunden opgave

“Jeg er i dag kunstner og underviser og skulle med ”min perfekte Steinerskole baggrund” have masser af kreativitet som gave. Men jeg har været nød til at forkaste stort set alt. Det er f.eks ikke kunst der laves i steinerskolernes fag ”maling”. Det er reproduktion, alle elever laver det samme på den samme måde.”

Udtaler en kunstner med opvækst i Steinerverdenen i artiklen “Den perfekte opskrift”.

Da jeg studerede på Rudolf Steiner Pædagogseminariet lærte jeg også at lave disse “reproduktioner”. Ja faktisk lærte jeg ikke andet i faget billedkunst. For det var kun “Steinerteknikker”, som var “tilladte”.

Men her i dette indlæg må I vurdere om jeg kom i mål med min “Steinerakvarel”.

Læs mere om Steinerverdenen på Steinerkritik.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close